Kaffebröd

Det blev en biltur mot Hallandskusten igår och här i Harplinge såg jag ett sånt där lokalt konditori som jag bara älskar. Älskar att fota, älskar att ta en fika där, bara för att ha gjort det i just det fiket. Jag samlar på sånt här, ja i besök och fotoväg då vill säga. Nästa vecka kan skylten vara nedplockad och serveringen borta… men jag har fotodokumenterat det och jag har förhoppningsvis också fikat där.

Här hade de en fin servering med bord inomhus och även utomhus. Men kaffe hade vi med oss så jag gick in och köpte fikabröd, en Rabarberkaka och en Hallonmuffins. Båda åt jag upp under dagen och båda var givetvis utsökta. Frugan fotade mig påpassligt då jag kom ut. Nu hoppas jag att Börjes konditori och bageri finns kvar även nästa gång jag kommer hit. För det var verkligen ett mysigt och fräscht fik med gott kaffebröd.

2 kommentarer

  1. Börjes tillhör såna ställen som struntar i nutidens melodi, man kör på som man alltid har gjort med hallongrottor och sånt.Bra att dokumentera. Själv åt jag en egenodlad nektarin idag utan dokumentation;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s