Portabel

Detta inlägg är inte köpt reklam för nämnd produkt

Datorhögtalare känns så 2000, dessutom är det svårt att hitta okej datorhögtalare nu 2020. Så istället för de undermåliga inbyggda högtalarna i datorskärmen som han pinats med under några år försökte han nu slutligen hitta en mer modern lösning med bättre ljud och med något fler användningsområden än bara som högtalare till datorn. Den var tvungen att ha 3,5mm ljudingångskontakt för att koppla in ljudet från den stationära datorn.

Valet föll på denna JBL Harman ChargeEssential (2020) med bluetooth och 3,5mm kontakt. Bärbar, stänkskyddad och 20 timmars drifttid om han skulle vilja ha med den ut i det fria, man skall även kunna ladda smartphonen från högtalarens batteri. Stationär drift sker med ström via USB från ex. datorn. Lätt att koppla in via datorns ljudkortskabel till högtalarens 3,5 kontakt. Dessutom lika lätt att koppla in smartphonens Bluetooth. Det bästa här var att han slapp konfigurera hemmets WiFi till denna högtalare för att den skulle fungera. Allt var så enkelt att det inte ens fanns en bruksanvisning.

… och ljudet var fylligt och nyansrikt så han är nöjd 🙂

3 kommentarer

 1. Ok, so far so good😎

  Om du tycker om musik från 1930 och framåt, inte nytt-nytt, men där tyngdpunkten ligger på 50-60-talet, då kan jag rekommendera P4 Pluss.

  Det är inte den bästa stationen, den kommer på tredje plats på min lista över trevliga stationer med trevlig blandning.😇

  Johnny

  Gillad av 1 person

  • Tack för tipset! Det blir mest att jag lyssnar på mina .mp3 filer på hårddisken eller morgonnyheter på SVT play TV4 Play.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s