Nuts & bolts

Det blir inte så mycket flumma och fnula på denna sida under den ljusa årstiden. Det blir mest tankar på nästa utflykt där hjärnan spinner på om olika vägar eller områden att ta sig till, med bil och till fots.

Kanske skulle det vara läge att ta sig i en längre resa norröver i en något tidig sommartripp om nu bara hotellen håller öppet. Inte boka upp och planera så mycket, bara ta dagen och vägen som den kommer.

8 kommentarer

 1. Wow….Jättevacker komposition med det rostiga och ett mycket passande skärpedjup.
  Ja så trevligt det är med små utflykter både till fots och med bil. Det kan behövas lite ljusglimtar i dessa corona-tider. Och frisk luft kana vi ändå vara ute i.

  Gilla

  • Tack!
   Ja det är väl ungefär det som passar i dessa tiden. Visserligen inte så stor skillnad mot vad vi brukar syssla med. Träningen på gym får ställas in under våren iallafall.

   Gillad av 1 person

 2. De där tankarna du har fick jag uppleva under några år när vi hade husbil. Vi kunde bara titta på varandra och säga: ska vi? Iväg for vi och kunde hamna i stort sett var som helst. En gång låg en broschyr på fjällen på köksbordet och jag pekade lite tankfullt på den där vi satt och häckade över morgonkaffet. Den natten sov vi på Flatruet 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s