Allt var tajmat och klart

Allt var tajmat in i minsta detalj, han hade grundligt studerat ett antal tidtabeller för olika färdmedel. Det skulle fungera om allt yttre klaffade.

Så klockan ringde okristligt tidigt, kaffe var klart och mackorna gjorda, han kastade i sig dem på nolltid och tog sig ut till den första avgången för lokalbussen som skulle ta honom de 7 kilometerna till Borås Resecentrum. Väl där sprang han till Regionbussen som just startade motorn och som skulle ta honom de 6 milen till Göteborgs resecentrum.

Allt klaffade perfekt… han lyckades ta igen lite sömn på bussen. Väl framme på Nisseterminalen hoppade han häck över räcken och refuger och genade springande över de ännu tomma gatorna och tvärs över Drottningtorget fram till spårvagnen som skulle ta honom de 12 kilometerna ut till Saltholmens Brygga och ändstation.

Han hann precis ombord på spårvagnen innan den ryckte igång, han låg rätt bra i fas fortfarande. Väl framme vid ändhållplatsen Saltholmen sprang han de 200 meterna fram till bryggan…

… bara för att se aktern på Silvertärnan som skulle tagit honom ut i Göteborgs övärld medan han skulle göra jobb ombord.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s